ATTRACTIVE DESIGN ©2016. ALL RIGHTS RESERVED LOGIN

Car wrapping

Car wrapping of autowrappen werd voorheen voornamelijk toegepast op bedrijfsauto’s om te bestickeren. De techniek en de vinylfolies voor carwrapping zijn steeds beter geworden en voordeliger om te gebruiken, dat het nu ook aantrekkelijk is voor particulieren.

Car wrapping werd onder particulieren steeds populairder doordat meer en meer supercars hier gebruik van maakten om de auto mat zwart te maken.

Carwrapping is met behulp van een folie een auto inpakken naar een andere kleur. De folie is heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien of bedrukking. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden wat met auto spuiten niet mogelijk is.

Daar we op kwaliteit en duurzaamheid staan, gebruiken we enkel de 3M 1080 Premium Wrapping folie voor deze realisaties.

Waarom zou je voor carwrapping kiezen in plaats van auto spuiten?

  • het beschermt de originele autolak
  • geen verkleuring autolak
  • makkelijk te vervangen
  • over het algemeen goedkoper dan auto spuiten
  • krasbestendiger dan autolak
  • ruime keuze in kleuren en kleureffecten
  • eenvoudig te voorzien van bedrukking

Net zoals bij autolak is het bij carwrapping ook van belang om het goed te onderhouden. Carwrap heeft een laagje laminaat voor extra glans en bescherming. Carwrap gaat ongeveer 4-6 jaar mee. Ga niet te vaak naar een wasstraat, net zoals bij gewone autolak. Was de auto bij voorkeur met de hand met gewone autoshampoo. Na behandeling met een siliconen vrije wax.

Er zijn ook speciale middelen voor onderhoud van de folie. Vooral met kleuren die mat zijn, is dat aan te bevelen. De levensduur is bij goed onderhoud te verlengen tot wel 8 jaar.

Naast volledige voertuigen, kunnen ook delen van de wagen (motorkap, dak, ...) of interieurdelen voorzien worden met wrappingfolie om alles een aparte sportieve look te geven.

 

Nieuw in ons gamma is de X-Pel lakbeschermingsfolie. Deze Amerikaanse, sterke, ultra transparante folie is een lakbeschermende elastische folie. Deze folie wordt via een sjabloon op maat van uw type wagen én te beschermen onderdeel computergestuurd gesneden en daarna door middel van een alcoholbevattende gel precies gemonteerd op de wagen. Zo heeft uw lak een 2e huid waardoor het beschermt is voor steenslag en rijschade.Top