ATTRACTIVE DESIGN ©2016. ALL RIGHTS RESERVED LOGIN

Bestelwagen belettering

Dé specialiteit van WS LETTERING ! Van creatief ontwerp tot produktie én montage, wij bieden u een Full-Service én onze jaren lange ervaring aan om uw bedrijfswagens aan te kleden naar uw wensen. Een opvallende, professionele reclame op een voertuig, daar bereik je dagelijks honderden potentiële klanten mee... Dus waarom nog twijfelen ?

Voor de kostprijs van enkele (tijdelijke) krantenadvertenties, heb je met een voertuigbelettering, jarenlang rijdende reclame waardoor het bereik véél groter is dan de advertentie... Kortom dé reclametool voor elk bedrijf !

Hoe gaan we te werk ?

We bespreken eerst met de klant in welke richting hij wil gaan, welke visie hij heeft voor de reclame op zijn bedrijfsvoertuig (belettering, prints, combinatie van beide, doelgroep, grootte enz...) In functie van deze bespreking, maken wij een 'richtprijs' tussen een min. bedrag en een max. bedrag dat dit project kan kosten.

Eens hierop het akkoord van de klant en het ontvangen van zijn logo en beeldmateriaal, start onze ontwerpafdeling met het uitwerken van een aantal voorontwerpen, waarop de klant veranderingen kan aanbrengen tot het eindontwerp. In functie van de geleverde ontwerpduur, veranderingen en de finale lay-out maken wij dan de definitieve prijsopgave.

Alle beletteringmontages gebeuren in ons ruim atelier. Kleinere beletteringen, doen wij in samenspraak met de klant ook eventueel op locatie.

U kan bij ons terecht voor de belettering van 1 voertuig, alsook voor volledige bedrijfswagenparken. LEASPLAN, BRIDGESTONE, ECOLAB, LOOK-O-LOOK, COLRUYT, GOODYEAR, DUNLOP, IKEA, GULDAGER, DATS, MURPROTEC, ... zijn enkele referenties van FLEETKLANTEN.

Ontstickeren

Wij horen steeds van klanten, dat ze uren bezig waren, met het verwijderen van 'oude' belettering van hun bedrijfswagens, wij bieden ook een ontstickerservice aan. Wij verwijderen op professionele wijze de belettering. De lijmresten worden netjes opgekuist en het voertuig wordt volledig nagewassen. Eventueel kan in supplement ook het voertuig nagepolijst en gesimoniseerd worden. Kostprijs voor deze service hangt af van het volume van de belettering, alsook de 'aard' van de folie.

Vanaf het akkoord op de offerte/proefdruk, kunnen wij steeds binnen de 7 werkdagen de belettering uitvoeren !!Top