ATTRACTIVE DESIGN ©2016. ALL RIGHTS RESERVED LOGIN

Belettering van personenwagens

Van creatief ontwerp tot produktie én montage, WS Lettering bied u een Full-Service aan.

 

Hoe gaan we te werk ?
We bespreken eerst met de klant in welke richting hij wil gaan, welke visie hij heeft voor de reclame op zijn bedrijfsvoertuig (belettering, prints, combinatie van beide, doelgroep, grootte enz...) In functie van deze bespreking, maken wij een 'richtprijs' tussen een min. bedrag en een max. bedrag dat dit project kan kosten. Eens hierop het akkoord van de klant en het ontvangen van zijn logo en beeldmateriaal, start onze ontwerpafdeling met het uitwerken van een aantal voorontwerpen, waarop de klant veranderingen kan aanbrengen tot het eindontwerp. In functie van de geleverde ontwerpduur, veranderingen en de finale lay-out maken wij dan de definitieve prijsopgave.

Alle beletteringmontages gebeuren in ons ruim atelier. Kleinere beletteringen, doen wij in samenspraak met de klant ook eventueel op locatie.

Vanaf het akkoord op de offerte/proefdruk, kunnen wij steeds binnen de 7 werkdagen de belettering uitvoeren !!


U kan bij ons terecht voor de belettering van 1 voertuig, alsook voor volledige bedrijfswagenparken. LEASPLAN, JDK, COLRUYT, GOODYEAR, DUNLOP, IKEA, GULDAGER, DATS,... zijn enkele referenties van FLEETKLANTEN.

Ontstickeren

Wij horen steeds van klanten, dat ze uren bezig waren, met het verwijderen van 'oude' belettering van hun bedrijfswagens, wij bieden ook een ontstickerservice aan. Wij verwijderen op professionele wijze de belettering. De lijmresten worden netjes opgekuist en het voertuig wordt volledig nagewassen. Eventueel kan in supplement ook het voertuig nagepolijst en gesimoniseerd worden. Kostprijs voor deze.

De voorbereiding en de montage worden in eigen atelier of op locatie door ervaren medewerkers verzorgd.Top